Adidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoen

equestrianbbs

Administrator
Staff member
De Adidas Ultraboost 21 Primeblue is meer dan alleen een comfortabel paar hardloopschoenen, hij belichaamt de duurzaamheid en betrokkenheid van Adidas bij het milieu.


Primeknit-bovenwerk voor een comfortabele pasvorm​


De Adidas Ultraboost 21 Primeblue is een hardloopschoen die lichtgewicht prestaties combineert met duurzaamheid. Het bovenwerk is gemaakt van kleurstofvrij Primeknit, Adidas Ultraboost 35% Korting gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan, dat de voet omsluit voor een comfortabele pasvorm.


Een ondersteunende hielbeschermer en middenvoetriem zetten het minimalistische ontwerp van de schoen voort. Een Boost-tussenzool over de volledige lengte biedt responsieve demping, gecombineerd met het adidas LEP Torsion-systeem om de energieteruggave te verhogen.


Het kleurenschema van deze schoen is “Niet geverfd/wolkwit/crèmewit”, wat wit is.

Goedkoop Adidas Ultraboost
Adidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoen
Goedkoop Adidas Ultraboost
Adidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoen
Goedkoop Adidas Ultraboost
Adidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoen

Oceaanregeneratie, comfortabel hardlopen​


Primeblue is een gerecycled, milieuvriendelijk materiaal ontwikkeld door Adidas in samenwerking met Parley for the Oceans, gemaakt van plastic afval uit de oceaan. Adidas zet zich in voor het terugdringen van de plasticvervuiling en het bijdragen aan de bescherming van het mariene milieu.


Adidas past Primeblue-materiaal toe op Ultraboost 21-schoenen, wat niet alleen zijn uitstekende prestaties voortzet, maar ook het streven van het merk naar milieubescherming demonstreert. De geboorte van dit paar schoenen betekent voor Adidas een belangrijke stap op weg naar duurzame ontwikkeling.


De Adidas Ultraboost 21 Primeblue 'Niet geverfd' is ontworpen met eenvoud en milieuvriendelijkheid in gedachten. Het bovenwerk is gemaakt van kleurstofvrij Primeknit-materiaal, dat de natuurlijke originele kleur laat zien en het chemische proces van verven vermindert. Goedkoop Adidas Ultraboost Eenvoudige lijnen en design benadrukken duurzame concepten en modestijl.


De Adidas Ultraboost 21 Primeblue 'Niet geverfd' is een hardloopschoen die prestaties en milieubescherming combineert. Hij biedt hardlopers niet alleen een comfortabele draagervaring, maar demonstreert ook Adidas' toewijding aan duurzame ontwikkeling.


Adidas Yeezy Schoenen Leverancier

Goedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoenGoedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoenGoedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoenGoedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoenGoedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoenGoedkoop Adidas UltraboostAdidas Ultraboost 21 Primeblue: prestatie- en milieuvriendelijke hardloopschoen

Onbevlekt wit, eenvoudig en veelzijdig​


Adidas Ultraboost 21 Primeblue heeft een veelzijdige witte kleur die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende outfitstijlen.


Als je van casual stijl houdt: je kunt hem combineren met een jeans, een T-shirt en een sportjasje om een comfortabele en casual dagelijkse look te creëren. Adidas Ultraboost Korting Of kies voor een casual short en een trainingstanktop voor een athleisure-look.


Zoals sportstijl: als professionele hardloopschoenen kunnen ze worden gecombineerd met verschillende sportkleding voor hardlopen, trainen en andere sporten.


Houd van mode: combineer met een rok of pantalon voor een street-chique look.
Combineer met een pantalon en een casual overhemd voor een mix van sportieve en modieuze stijl.


Tips: De kleuren van schoenen zijn veelzijdig en u kunt verschillende kleuren kleding kiezen die bij uw persoonlijke voorkeuren passen. Voor de beste pasvorm en comfort wordt aanbevolen om de juiste schoenmaat te kiezen.


Naast bovenstaande suggesties kun je ook creatieve combinaties maken op basis van je eigen stijl en voorkeuren.


De Adidas Ultraboost 21 Primeblue is een hardloopschoen gemaakt met een kleurstofvrij Primeknit-bovenwerk gemaakt van gedeeltelijk gerecycled oceaanplastic, een Boost-tussenzool over de volledige lengte en een Continental-rubberen buitenzool. Hij combineert comfortprestaties met milieubescherming, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik en sporttraining kiezen.
 
Back
Top